Tweedehands Mitsubishi L300 Kopen

Tweedehands mitsubishi l300 kopen kleine

Tweedehands Mitsubishi L 300. info

Een tweedehands Mitsubishi L 300 nodig? U vindt onderaan deze pagina honderden Mitsubishi L 300 occasie zoekertjes in België terug. U kan eveneens 1 advertentie voor uw tweedehands Mitsubishi L 300 gratis plaatsen (enkel voor particulieren) met 15 foto’s gedurende 1 maand.

Tweedehands mitsubishi l300 kopen kleine

De L 300 is de eerste bestelwagen uit het huis Mitsubishi. Naar keuze is hij ook verkrijgbaar als kleine bus met 8 resp. 9 zitplaatsen. Beide hebben een groot laadvlak, allerdings zijn daar bij het kleine busje een paar handgrepen voor nodig: zo is de achterbank bijvoorbeeld naar voren en naar achteren verstelbaar. Er ontstaat nog meer plaats wanneer de bank omgeklapt wordt. zodat een vlakke laadvloer van twee meter lengte ontstaat. De beide schuifdeuren van de Mitsubishi L 300 zijn ook erg handig. Door zijn kleine draaicirkel met stuurbekrachtiging is de grote bus ook eenvoudig te parkeren. Ietwat ongewoon, maar ook gemakkelijk te bedienen is de stuurschakeling. ook zijn aanschafprijs is een pluspunt van de Mitsubishi L 300.

Dankzij de kwaliteit van materialen en verwerkingsmethode treden zelden gebreken op, maar als reparaties noodzakelijk worden, kan dat snel duur worden. De reserveonderdelen zijn niet alleen duur, maar ook nog moeilijk te krijgen. Andere nadelen van de Mitsubishi L 300 zijn de zijwindgevoeligheid en de "motorruimte" onder de passagiersstoel. Kleinere werkzaamheden, zoals het meten van het oliepeil, worden door het ontbreken van klemmen nog bemoeilijkt. Alles bij elkaar genomen is de L 300 als gezinsbus of bestelwagen met een behoorlijke kwaliteit voor een kleine prijs toch een goede tip

Mitsubishi L400 2.5TD Short wheelbase for sale at van Burik bedrijfswagens


Hyundai H100 2.5TD DC + Airco 2002 VERKOCHT bij van Burik bedrijfswagens


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *